Rubriky
1. oddíl 13. oddíl Letní tábory

1. zpráva z tábora

Dobrý den, přinášíme první zprávy z tábora. Tábor se nám podařilo postavit hladce v průběhu dvou úvodních dnů. V neděli večer jsme měli zahajovací oheň a od té doby už si převážně užíváme programy po oddílech, celotáborovou hru, případně koupání v Lužnici či výlety a procházky v okolí.

Menší holky v prvním oddíle plní nováčkovské zkoušky, aby se připravily na Světlušácký slib, větší plní skautské stezky. Všechny také plní odborku zdravotníka.

Na členy 13. oddílu a rovery pak máme přichystané výzvy jako třeba účast na nočním orientačním běhu, koupel v řece za svitu měsíce či prožití celého dne poslepu.

Celotáborová hra je letos v duchu záchrany světa. Děti jsou rozděleny do šesti neziskových organizací, v nichž zachraňují postapokalyptický svět. V jedné z etap si vyzkoušely soupeřit, čímž se dostaly do problémů, a tak pochopily že je třeba spolupracovat.

Počasí nám zatím přeje. V neděli a v pondělí sice trochu pršelo, ale od té doby máme víceméně slunečno.

O víkendu nás čekají dvoudenní výpravy, držte nám tedy palce, aby počasí stále přálo.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“5″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Ukázat prezentaci]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]