Rubriky
Středisko

Ples 2013

          9. března se v Sokolovně Veltěž opět konal tradiční skautský ples. Úlohy hlavního organizátora se tentokrát zhostil Panda, ale do přípravy se zapojila celá řada dalších roverů. Přestože ples má dlouholetou tradici, nebáli jsme se některých změn. Jednou z nejvýznamnějších byla vlastní obsluha – letos poprvé jsme zařizovali veškeré občerstvení včetně baru. Panda okamžitě rozpoznal, kde je místo hlavního organizátora a tak většinu plesu řídil zpoza pípy. Okolo sedmé hodiny již bylo přítomno dostatek hostů a tak byl ples oficiálně zahájen a Orchestr Petra Holuba začal hrát.

          Během večera vystoupila celá řada hostů. V osm hodin uchvátila zraky všech přítomných taneční dvojice Jana Šerclová a Jindra Helcl. Dalším vystoupením, sice méně uchvacujícím, ale o to více skautským byla přehlídka krojů, při které vystoupili členové našeho kmene, konkrétně Niki, Anče, Týna, Viki, a když se zadařilo, tak i Mamut. Postupně probíhalo také vyhlášení malé a velké tomboly pod vedením Borůvky.

          Půlnoční tečkou za formální částí plesu bylo kromě finále tomboly i vystoupení skupiny Crazy Breakers, které naladilo hosty na trochu uvolněnější notu. Parket se tak změnil v diskotéku pod vedením DJ Šramuse. Tanec i zábava tak pokračovali až do pozdních nočních hodin. Pro nás ovšem celý ples skončil až v neděli úklidem celé Sokolovny. Ohlasy na ples byly vesměs pozitivní, proto se těšíme na příští ročník!

                večerem provázel a článek napsal

 

Kapi

Pod článkem můžete vidět fotofrafie od Pavly.

Zde je fotogalerie od Martina Lemona:

http://www.klecany.cz/obsah/2013-skautsky-ples-9-3–859.html 

Napsat komentář