Rubriky
Letní tábory

Lesní roverská škola 2007

  znaky a logaLESNÍ ROVERSKÁ ŠKOLA znaky a loga 

 

 

Účastníci: Aleš, Krtek, Matyáš, Kulihrášek, Buba, Kid, Verča, Martina, Janina, Vlaďka
Týden po dvoutýdenním společném táboření s dětmi se konala Roverská lesní škola neboli týden odpočinku. Hlavní celebritou byl náš bývalý střediskový vedoucí Kid (Mirek Černý). A co jsme tam vlastně dělali? Hned první den kluci natáhli lana a udělali v lese lanovou dráhu. Během stavby dráhy se zrodil nápad postavit travers. A tak Kid zajel do Liberce pro potřebné věci a druhý den už byl travers na světe. Všichni se vozili, jako malé děti. Byla to zábava.
Kromě toho jsme samozřejmě odpočívali, jezdili se koupat na nedaleké koupaliště do Jablonného v Podještědí, hráli jsme karty a koukali na zajímavé filmy, které si pro nás připravila Janina.
Byla to dobrá akce, všem se moc líbila. Snad nebyla poslední.

 

Martina:
První týden byl hodně pracovní a ani nebylo hezký počasí a tek se mi moc nelíbil. Pak, ale byla výprava s holkama na Milštejn „SUPER“ a potom do Liberce „pěkně sme se vykoupaly“
Druhý týden se mi líbil už víc bylo hodně zábavy a ke konci byla roverská, která byla to nej na táboře.
Takže celkově: kdyby bylo lepší počasí mohlo to bejt o 50% lepší!
RLŠ – Ta byla úplně nejlepší. Super odpočinek, ale taky hodně zážitků, myslím že tam byli skvělí lidi a proto se to povedlo.

 
Máťa:
Nebylo tam nic na co bych si stěžoval, snad jen nedostatek programu (několik dní se tam vyloženě proflákalo), ale to se řešilo např. diligenzou, takže až takovej problém by to nebyl. Co se mi líbilo nejvíc byly asi souhvězdí s Kidem

Napsat komentář